AU MAISON

Au Maison.jpg

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Au maison production.jfif

AU MASION

 

Det danske interiørfirma, Au Maison, er kendt for sine dekorative og elegante produkter, der kan gøre ethvert hjem enestående og smukt at komme hjem til.

Hos dette brand er der sans for detaljen og skønne farver, der præger stort set hele sortimentet af varer.

Med Au Maison i dit hjem kan du næsten ikke undgå at føle dig lidt bedre tilpas, når du træder ind ad døren. Gør eksempelvis din sofa endnu hyggeligere at slappe af i med et tæppe eller puder fra Au Maison.

DANSK INTERIØR MED MANGE ÅRS ERFARING

Au Maison er en dansk interiørvirksomhed stiftet tæt på Århus, der med over 20 år på markedet har opnået stor erfaring i at producere indretningselementer, der både pynter og er brugbare.

 

I dag skaber brandets sortiment værdi i både danske og udenlandske hjem. Designerne hos Au Maison er ikke bange for at lege med farver og mønstre. De tager gerne kreativiteten helt til kanten, hvilket giver originale og moderne produktudviklinger.

AU MAISON ER ÆSTETIK OG ELEGANCE

Hos Au Maison er der fokus på æstetik og der er med sikkerhed tænkt over hver eneste lille detalje igennem hele udviklingsfasen.

 

Ved at dekorere sit hjem med produkter herfra får man mulighed for at skabe en helt særlig elegance, der er svær at finde andre steder. Der er ingen tvivl om, at brandet er dansk og at samtlige kollektioner bærer præg af denne enkeltstående stil.


Hvert design er skabt ud fra individuelle oplevelser, så hvert produkt har sin helt egen specielle historie.
 

STORT SORTIMENT HOS AU MAISON

Blandt det store udvalg finder du interiør til alle hjemmets rum. Hos os forhandler vi alt fra duftlys og lamper til puder og plaider fra Au Maison.

 

Du kan for eksempel opgradere den gode stil i soveværelset med et sengetæppe, pynte spisebordet med dækkeservietter eller en dug i stilrene farver eller tage hyggestemningen til højeste niveau med aromatiske duftlys og en plaid i sofaen.

 

Det danske design kan du tage med ind på badeværelset med et dekorativt badeforhæng. Selv udendørs kan du ty til Au Maison og købe en kvalitetsrig grillhandske.

snorspole.png

HELE SORTIMENTET