BAD & SENG

Attachment-1.jpeg

Vores skønne tilbehør er af stilrent design med små unikke detaljer. Vores spændende udvalg af designartikler bevarer en høj standard af kvalitet,

så du rigtig kan få luksus og velvære ud af dit badeværelse. Skab denne rolige atmosfære med fine designs og tilbehør med sans for detaljerne.
Du finder også funktionelle møbler til at holde alt organiseret på en stilren måde.

VÆLG KATEGORI

FIND ALT TIL BADEVÆRELSET

Her hos Living No.1 finder du et varieret udvalg af eksklusivt interiør og tilbehør til badeværelset. Her kan du vælge den stil der passer bedst til din smag, og sætte et personligt præg på indretningen.

Vores skønne tilbehør er af stilrent design med små unikke detaljer. Vores spændende udvalg af designartikler bevarer en høj standard af kvalitet, så du rigtig kan få luksus og velvære ud af dit badeværelse. Skab denne rolige atmosfære med fine designs og tilbehør med sans for detaljerne.
Du finder også funktionelle møbler til at holde alt organiseret på en stilren måde.

Vi har nøje fundet vores udvalg, som formår at være kreativt, men som samtidig er roligt og afbalanceret. Hele vores udvalg har det til fælles, at alle varer har små detaljer, som gør dem særligt unikke. Alt er fremstillet med omhu og i et eksklusivt design med kun de bedste materialer.

 

EKSKLUSIVE BADEVÆRELSESMØBLER

I en stresset hverdag, er det utroligt vigtigt at have et sted hvor man kan koble af og være sig selv. Med vores udvalg kan du gøre badeværelset til dit frirum med luksus og velvære. Det er her du forkæler dig selv, dyrker dit smukke ydre og får ny energi.

Hos os finder du lækre møbler til badeværelset i tidsløst design. Badeværelset er et rum til afslapning og velvære. Derfor skal der være god komfort i rummet med smarte møbler til opbevaring og en balanceret indretning. Vi giver dig mulighed for at skabe den helt rigtige atmosfære i rummet. Gør badeværelset til et rum, hvor du kan pleje dig selv i fred og ro.

 

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE

Hvis du er i tvivl om, hvordan du ønsker badeværelset skal indrettes, har du her rig mulighed for at blive inspireret. For os skal badeværelset ikke bare være praktisk. Det er et rum hvor du kan vise din personlighed gennem en særpræget stilart. Pryd badeværelset med stilrene møbler og kreative detaljer, til at skabe den helt rette stemning. Med vores skønne udvalg, kan du skabe hjerterum og hygge i badeværelset.

Badeværelset er ofte det rum gæster lægger mest mærke til, når de besøger et hjem for første gang. Her gælder det om at vælge en indretning med et unikt personligt præg. Kombiner dine yndlingsfarver med et strejf af luksus og sans for detaljer. På denne måde giver du dine gæster et indtryk af et stilrent hjem, hvor der er styr på design og god kvalitet.

 

ALT I BADEVÆRELSESTILBEHØR

Vi går op i at have et bredt udvalg af eksklusivt tilbehør af bedste kvalitet. Indret dit badeværelse med kræs for detaljerne. Med vores produkter i stilrent og unikt design, tilfører du ekstra klasse til selv det helt enkle badeværelse. Vores lækre udvalg af tilbehør giver det ekstra pift, der gør badeværelset særligt unikt. Med vores tilbehør vil du føle dig forkælet som en kongelig. Badeværelset bliver pludselig et rum, hvor du snildt kan hygge dig i flere timer og få koblet af.