CHIC ANTIQUE

Chic-antique_2019_1.jpg

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

About-chic-antique_2019_1.jpg

CHIC ANTIQUE

 

Chic Antique er indbegrebet af fransk landstil med et rustikt udtryk kombineret med fine detaljer og en hel del fransk romantik og charme. Chic Antique blev grundlagt i 2005 af indehaver Bente Kienast, og vores design og stil udspringer af Bente’s passion for smukke franske loppefund. 

 

Drømmen opstod på markederne i Sydfrankrigs varme somre, hvor indehavere Bente og hendes mand Allan Kienast ofte fandt, at markedernes små boder gemte på smukke ting fra fortiden, som fortjente nyt liv.

 

Smukke ting med en historie fra dengang, bedstemor var ung. En historie, som gjorde at tingene var helt unikke. Passionen for det unikke og smukke i den franske landstil blev til en virksomhed, og Chic Antique tilbyder i dag et unikt og bredt sortiment af franskinspireret brugskunst, der fastholder sjælen fra de franske markeder. 

BREDT UDVALG I FORSKELLIGE KATEGORIER

Det brede udvalg af fransk brugskunst spænder over køkken, bad, have, møbler og tekstiler, som alt sammen er designet af Chic Antique. Personalet er personligt involveret i udviklingen af alle nye kollektioner for at sikre det helt rette vintage udtryk og den unikke franske landstil. Hele teamet skaber årligt flere kollektioner, så der hele tiden sker noget nyt. 

 

Chic Antique tilbyder idag et bredt sortiment af brugskunst, som holder fast i "Chic Antique" sjælen fra de franske markeder.

Eksklusive og unikke interiør- og brugskunst produkter til køkken, bad, have, møbler og tekstiler

De lækre produkter indbyder til skønne timer i køkkenet med fransk service og smukke duge, dejlige stunder på terrassen med flotte bambusmøbler og romantiske lanterner, samt hyggeligt samvær i stuen med franske vintagemøbler, lamper, bløde puder, plaider og smukke lys.

 

Når du køber Chic Antique, får du både et unikt og rustikt udtryk med fine detaljer blandet med en del fransk romantik og charme. 

About-chic-antique_2019_3 (1).jpg

HELE SORTIMENTET