ECOOKING

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Ecooking - Nærende og rene hudplejeprodukter

Ecooking er en dansk udviklet og produceret hudplejeserie, der blev lanceret i 2015. Alle produkter er udviklet med en kærlig hånd og omtanke, der sætter dig og miljøet først.

Hudplejeserien er udelukkende baseret på de mest lækre, økologiske og naturlige ingredienser, der sammen med mange års erfaring indenfor hudpleje, har skabt en nærende og effektiv formel i et stort sortiment af fantastiske produkter til dig og dine nærmeste.

Udviklet af hjemlige og kærlige hænder

Ecooking er udviklet af Tina Søgaard, der med sine mange års erfaring indenfor hudpleje, valgte at tage sagen i egen hånd, for at udvikle nogle hudplejeprodukter, der kunne leve op til forventningerne, og det der så ofte loves af hudplejeproducenterne, men ikke opfyldes.

Med tiden så hun hvorledes livet satte sine spor på huden, og ønsket om en nærende og lægende hudpleje, der kunne afhjælpe os på både nuværende tidspunkt og i det lange løb, blev et ønske, der gik i opfyldelse i Tinas eget køkken, hvor blandinger mellem creme, olie og serum bragte vellykkede produkter med effektive resultater.

I dag har hun udviklet en lang række specifikke produkter, der alle er med til at afhjælpe forskellige problemer. Du kan finde alt fra Ecooking cremer og serum til Ecooking peel maske og håndsæbe.

Effektiv hudpleje med god samvittighed

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad vi bruger af midler på vores hud. Huden beskytter os mod mange udefrakommende faktorer som sygdomme og vejrforhold, der kan forårsage skade på huden. Det er derfor også vigtigt, at vi passer godt på den både på kort og på langt sigt.

Ecooking har herfor et stort sortiment af dagcremer, olier, håndcremer og mange andre hudplejeprodukter, der er udviklet helt specifikt til de forskellige områder på huden. Så ligegyldig hvor du føler din hud er udsat eller skaber problemer, så har Ecooking en løsning til dig.

En del af produkterne er desuden multifunktionelle, og kan benyttes af hele familien. Nogle af produkterne er endda så rene, at de kan spises! Om end de påføres på huden eller kommer gennem fordøjelsen, så er du altid lovet, at de giver den mest optimale virkning på huden – Du er altså lovet at se netop de resultater på huden, du ønsker.

HELE SORTIMENTET