ÉTERNEL

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Designet til at pleje krop og sjæl

 

"Éternel betyder evig på fransk - og er hverdagsluksus lavet til lige præcis dig…

 

Éternel er udviklet til at forkæle dig med nærende, aktive ingredienser og præsenteret i et smukt design. Hver dag, hele tiden, året rundt".

Éternel er designet til at pleje krop og sjæl, og er æstetisk smukke produkter som aktivt forkæler din krop.

 

Udviklingen af Éternel har været en fantastisk rejse, der er startet med ønsket om lækre, smukke og gode produkter til dig og dit hjem.

 

Chic Antique har udvalgt dufte, som de godt selv kan lide og som giver dem associationer til skønne minder – og de har designet Éternel produkterne, på en sådan måde at de  selv ønsker at have dem stående i deres eget hjem.
 

Alle produkter er designet og udviklet i Danmark, omhyggeligt udvalgt for deres positive egenskaber, dokumenterede effekter og fantastiske dufte.

Éternel giver dig fordelene ved naturlige olier, såsom mandelolie, jojobaolie og olivenolie, som både hydrerer, forynger og reducerer hudirritation.

Éternel er med andre ord hverdagsluksus, designet til at forkæle lige præcis dig med nærende, aktive ingredienser og smukt design – og give dig spa oplevelsen – i dit eget hjem.

Éternel serien består af håndpleje, kropspleje og ansigtspleje krydret med skønne duftlys, børster, badehandsker, lava pimpsten og meget mere. Vi har samlet en skøn serie, der ikke bare ser godt ud, men også består af gode kvalitetsingredienser.

 

Designet så den tiltaler både den feminine og maskuline bruger.

 

Med alle disse produkter fra serien Éternel får du spa-oplevelsen direkte hjem til dig selv.

 

Tillad dig selv denne luksus – ikke et par gange om året – men hver dag, året rundt.

HELE SORTIMENTET