GENSE

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Gustav-Eriksen.jpg

Gense, en forkortelse af Gustav Eriksson NySilverfabrik Eskilstuna, blev grundlagt i 1856 af Gustav Eriksson. Oprindeligt lavede de flisebelagte komfurdøre som en specialitet. Da hans søn Axel Eriksson overtog virksomheden i 1885, tog Gense en stor beslutning om at udvide sit sortiment med madbestik og sølvtøj. Siden begyndelsen af ​​1900-tallet har Gense været forbundet med designere, der har arbejdet lidenskabeligt sammen med håndværkerne.

 

I 1982 udnævnte kongen af Sverige Gense til kongelige leverandør, et hæderligt bevis på at Genses produkter er af højeste kvalitet.

I dag producerer Gense stadig bestik, og siden Gense blev grundlagt for lidt over 150 år siden, har meget bestik rejst verden rundt og været elsket i generationer. Gense producerer stadig bestik på fabrikken i Eskilstuna, men produktionen af ​​rustfrit stålbestik er flyttet væk fra Skandinavien for at komme tættere på råvarer og moderne faciliteter.

 

Produktionen bruger rustfri stål af højeste kvalitet, hvert stykke bestik gennemgår 32 forskellige trin inden den sidste polering for at sikre, at Gense bestik altid opretholder den højeste kvalitet. Kombinationen af ​​funktionelt design og høj kvalitet har gjort Gense til Europas førende bestikproducent.

 

Med respekt for tradition og håndværkets kompleksitet har de bidraget til den høje skandinaviske kvalitet, der er Genses kendetegn.

HELE SORTIMENTET