GORM'S

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Gorm’s blev grundlagt i 2008 af Andreas og Kim (restauratører), Jonas og Christian (vinimportører og vinbarejere), Jakob (tjener) og Gorm (pizzakonge fra Bornholm).

 

De seks gastronomiske ildsjæle fandt sammen en aften og begyndte at drømme stort, alt imens de nedfældede deres idéer på bagsiden af en krøllet serviet.

 

Drømmen var at skabe et sted, som de seks gutter selv ville elske at hænge ud i.

 

Oplevelsen skulle være centreret om den festlige og uhøjtidelige aften med uprætentiøs delemad af høj kvalitet og masser af god vin. Og med Gorm som pizza-mirakelmager, selvlært efter mange arbejdstimer som pizzaiolo i sin mors café i Svaneke, så blev pizza hurtigt et naturligt omdrejningspunkt i idéen.

Pizzagale Gorm ville skubbe til den gængse opfattelse af den italienske evergreen ved at tænke i nye gastronomiske baner. Som sagt så gjort, og Gorm’s blev dermed de første, der i Danmark greb den ellers meget klassiske spise innovativt an, og med afsæt i en dansk-italiensk gastronomisk kærlighedsaffære skabte nye – til tider provokerende, udtryk – og sprængte rammerne for, hvad pizza kan være.

 

Den første Gorm’s restaurant åbnede i 2008 i Magstræde. 

HELE SORTIMENTET