INTERIØR

Interiør.jpg

Hvis man ikke just søger at ommøblere hele sin bolig i tråd med en designmæssig omrokering, så kan man ty til tilpasning og forfinelse af boliginteriør. Boliginteriøret er en legende let måde at tilføje elementer til ens hjem, hvor disse elementer kan bære mange typer af udtryk.

Disse elementer kan ses som bærende temaer, der går igen i hele ens bolig, eller også kan det være enkelte objekter, som nærmere markerer prikken over i’et.

VÆLG KATEGORI

 

BOLIGINTERIØR

Hvis man ikke just søger at ommøblere hele sin bolig i tråd med en designmæssig omrokering, så kan man ty til tilpasning og forfinelse af boliginteriør. Boliginteriøret er en legende let måde at tilføje elementer til ens hjem, hvor disse elementer kan bære mange typer af udtryk. Disse elementer kan ses som bærende temaer, der går igen i hele ens bolig, eller også kan det være enkelte objekter, som nærmere markerer prikken over i’et.

 

 

INTERIØRET TIL DEN HYGGELIGE STEMNING

Der er mange veje man kan vælge at gå, når man indkøber boliginteriør. Én af disse veje er den hyggelige stemning, som nok kan anses som en af mest oplagte veje at gå, når man leder efter boliginteriør. Først og fremmest kan dette ske igennem levende lys, hvor man integrerer stearinlys i de hyggelige aftenstunder. Dette er meget lettere at gøre igennem boliginteriør, i stedet for at ville finde fyrfadslysene frem hver gang. Boliginteriøret tilbyder dig muligheden for at integrere de levende lys som en fast del af boligens rammer, og pludselig kræver det blot, at du stryger tændstikken for at aktivere den hyggelige stemning.

 

BRUGSKUNST OG DEKORATION TIL PYNT

Brugskunst og dekoration kan være vejen frem, hvis du vil pynte op i dit hjem eller skabe det rette udtryk. Væggen er et ideelt sted at integrere dekoration med, og der er meget at vinde her – særligt hvis du gør det med et udtryk for øje. Her kan vi blandt andet finde to modpoler indenfor boligindretning – det uorganiserede, vilde udtryk eller den simple og enkle stil.

ELEGANT OG RÅT

Den simple stil udtrykkes let ved at væggen har ét dekorationselement, som tager en central plads. Dette er også i høj grad en mere elegant stil. Det vilde udtryk ses ved de mange små og store billeder, plakater og vægophæng, som ikke i så høj grad konkurrerer om opmærksomheden, men som nærmere alle spiller sammen om at skabe et hyggeligt og uformelt udseende. Her er der tale om en mere rå stil, som kan stå i kontrast til den elegante.

FULDEND STILEN MED…

Der er mange forskellige produkter indenfor boliginteriør, som du kan benytte til at fuldende den ønskede stil med. Staldlamper kan være et eksempel, som virkeligt bringer noget rustikt og råt ind i boligens udtryk, hvilket eksempelvis spiller godt sammen med den ovennævnte rå og vilde boligstil. Man kan også overveje farveaspektet, når man skal sætte prikken over i’et i boligen – ønsker man den elegante stil, så er brugskunsten og dekorationen rigtigt fin i neutrale farver, hvor der eksempelvis er få elementer, som får lov at skinne igennem med deres kraftige farver.

Den rodede stil tillader omvendt en vild leg med farver og blikfang. Det spændende ved denne stil er dét, at hvor man i den simple stil fokuserer meget på at finde enkelte elementer med blikfang, så kan man finde mange flere i denne stilart, uden man bør frygte for, at de enkelte elementer stjæler showet. Det hele ender nemlig med at spille sammen til et vildt og råt udtryk.