top of page

LAMPER & LYSEKRONER

Lamper og lysekroner.jpg

Én af de vigtigste faktorer at have styr på i sit hjem er belysning – belysning er vigtig.

Der er få ting, som kan tage luften ud af en stilfuld boligindretning, som en dårligt udført belysning.

Belysning er en af de faktorer, som enten kan facilitere eller forhindre brugen af boligen, da der rent lavpraktisk ikke er meget sjovt eller spændende ved at sidde i et ilde oplyst rum.

VÆLG KATEGORI

Anker 1

LAMPER OG LYSEKRONER

Én af de vigtigste faktorer at have styr på i sit hjem er belysning – belysning er vigtig. Der er få ting, som kan tage luften ud af en stilfuld boligindretning, som en dårligt udført belysning. Belysning er en af de faktorer, som enten kan facilitere eller forhindre brugen af boligen, da der rent lavpraktisk ikke er meget sjovt eller spændende ved at sidde i et ilde oplyst rum. Derfor bør man altid sørge for at facilitere brugen af boligen igennem belysningen, hvilket kan ske på en særligt stilfuld måde, hvis man vælger at gøre dette igennem de helt rette lamper og lysekroner. Man kan sige at belysningen står for at skabe nogle brugsmæssige rammer i sit hjem, og man kan lige så godt sørge for at få skabt nogle smukke rammer, hvis man ønsker dette udtryk.

 

LYSEKRONER TIL DET ELEGANTE HJEM

Lysekroner trækker klare tråde til mere elegante hjem, hvor der er højt til loftet, og hvor møblementet er designmæssigt stilfuldt. Det er altså denne arv, som lysekronen i dag trækker på, og det er også derfor særligt denne kvalitet, som man kan længes efter, når man ledes til at integrere en lysekrone i ens hjem. Foruden dette designmæssige udtryk kan lysekroner også i høj grad levere en særdeles effektiv belysning, hvilket helt lavpraktisk er dét, som man søger, når man vælger at installere mere belysning i hjemmet.

Lysekroner kan derfor tilbyde noget helt særligt til ens hjem, og det er den ideelle tilføjelse til det elegante hjem. Lysekroner kan både integreres i det mere hyggelige hjem, hvor stilen er en slags fransk landstil. Samtidigt kan en lysekrone også være en af de få blikfang i hjemmet med den nordiske stil, hvor lysekronen får lov til at samle hele rummet. Her kan man særligt se lysekronen som et feminint element, hvilket er en spidsfindig egenskab, da lysekroner i mange tilfælde er store, blikfangende og centrale i et rum, hvilket lyder som et maskulint træk – men lysekronernes fine udtryk og deres elegance fordrer virkeligt et feminint udtryk, hvilket kan være helt ideelt i det ordnede og elegante hjem.

FACTORY LAMPER TIL DET RÅ UDTRYK

I den anden modpol finder vi her factory lamper, som i høj grad mere passer til boligen, hvor man ønsker at indrette efter en rå og hård stil. Factory lamper bærer et særligt industrielt og praktisk udtryk, som virkeligt kan give dette udtryk til et rum. I det vilde og mere uorganiserede hjem kan factory lamper blende helt perfekt ind, som om de var skabt til at eksistere i lige præcis dette rum.

HYGGELIG STEMNING

Der er også mange muligheder for at skabe belysning i hjemmet på en mere hyggelig måde, hvor der ikke så meget er fokus på det elegante eller rå, men hvor fokus nærmere ligger på det at skabe en behagelig belysning, som fordrer de hyggelige aftener og det rolige tempo. Belysning, hvor der kan justeres på lysstyrker, er her særligt relevante, da det giver mulighed for afdæmpning af lyset, som kan facilitere afslapning og hygge.

bottom of page