LUIGI BORMIOLI

POPULÆRE SERIER

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Glasmærket Luigi Bormioli ligger i den norditalienske by Parma. En region, der er berømt for sin flotte arkitektur og kunst, omkringliggende landskab og lækre gastronomi, fx Parmigiano-Reggiano (parmesan) og Prosciutto di Parma (skinke). Sidst men ikke mindst er Parma kendt for en af verdens førende producenter af glas, nemlig Luigi Bormioli. Virksomheden er dermed solidt forankret i den traditionelle italienske glaskunst, der har blomstret i Norditalien i århundreder.

Glasværket blev grundlagt i 1946 af Luigi Bormioli, hvis slægt har arbejdet med glas siden middelalderen i mere end 25 generationer. Han gjorde virksomheden internationalt anerkendt som én af verdens mest fremtrædende mærker.

I dag viderefører Bormioli-familien hans mission om at skabe glasvarer i højeste kvalitet med italiensk håndværk og et smukt design, hvor der samtidig er fokus på den nyeste teknologi inden for glasfremstilling. Bormioli er kendt for at være den første glasproducent, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét på maskine. Det giver et langt stærkere glas, hvor der er mindre risiko for brist mellem bæger og stilk.

På den måde er man fortsat i stand til at producere glas, der ikke kun er smukke og elegante, men som også er ekstremt stærke og holdbare med et perfekt prisniveau. 

Ekstremt holdbare krystalglas

Luigi Bormioli er kendt for at være den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét stykke. Det giver et smukkere og mere ensartet glas med usynlig overgang mellem bægeret og stilken. Glasværket er derudover ikke mindst kendt for sin patenterede SON.hyx-glas, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar udgave af det klassiske krystalglas.

 

Alle Luigi Bormioli glas tåler maskinopvask, og bevarer deres gennemsigtighed og glans selv efter mere end 1.000 ture i opvaskemaskinen.

 

Hurtige fakta:

• I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 %

• Holdbarhed over for mekaniske stød +105 %.

• Tynd og elegant stilk uden “søm”, der er forstærket med titanium. Holdbarheden er forøget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk).

• Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange år. Giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans.

• Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales.

• Fyldig og kraftfuld klang.

• 100 % blyfri og uden tungmetaller.

25 års garanti på SON.hyx® glas

Luigi Bormioli er kendt for sine ekstremt holdbare og stærke glas, der bevarer sin klarhed efter mange gange i opvaskemaskinen. Det italienske glasværk giver derfor 25 års garanti på alle glas fremstillet af SON.hyx®, du er derfor altid sikker på, at det købte glas lever op til glasværkets høje kvalitetskrav.

 

Luigi Bormiolis garanti dækker skår på kant og fod samt misfarvning og skygger som følge af maskinopvask – også kendt som glaspest. Garantien dækker ikke ituslået glas eller glas, der er blevet beskadiget af uagtsom behandling eller for høje temperaturer ved vask.

Eksklusive samarbejdspartnere

Den høje standard af kvalitet og design har gjort glasværket til den foretrukne samarbejdspartner, når verdens mest eksklusive spiritus- og parfumeproducenter skal have fremstillet flasker og flakoner til deres dyrebare dråber. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du har Luigi Bormioli stående på badeværelset eller i soveværelset, da samarbejdspartnerne tæller prominente brands som Chanel, Dior og Lancome m.fl.

HELE SORTIMENTET