MISS ÉTOILE

MESS21web_frontslider_02.jpg

POPULÆRE PRODUKTER

HISTORIEN

Miss Etoile miljø1.jpg

Miss Étoiles glamourøse univers drejer sig omkring den fiktive person Miss Étoile, en figur opfundet af designer Anne Lassen. Miss Étoile bor i et smukt boudoir hjem i Paris. Her er hun omgivet af skønne ting som enhver kvinde drømmer om. Navnet Étoile er fransk og betyder stjerne ? for Miss Étoile elsker alt der skinner og glimter
Alle produkter fra Miss Étoile er nøje designet til at passe ind i dette univers. Stilen tager udgangspunkt i ord som fransk, feminint, glamourøst, Art Deco, luksus og elegance.”

 

Miss Étoile er dansk interiør og design der er verdenskendt for deres kreative og personlige stil. Deres kollektioner er fyldt med bløde pasteller kombineret med sorte linjer, som giver et helt unikt look.

Hos Miss Étoile er udgangspunktet for enhver del af kollektionen, at den skal være interessant, funktionel og kunne kombineres på kryds og tværs, så man kan udtrykke sin egen personlige stil. Miss Étoile er et livsstilsbrand, der perfekt kombinerer den moderne, kreative og feminine stil med et mere farverigt univers. Alle deres designs er designet med omhu, for bedst muligt at udtrykke Miss Étoiles passion for farver og detaljer.

 

Et af Miss Étoiles kendetegn er blandt andet øjnene der fremkommer på en stor del af deres keramik kollektioner. Disse øjne - både åbne og lukkede - har været en stor del af Miss Étoiles DNA siden brandets start. Derfor er det også med stolthed, at de hver sæson genskaber kollektionerne i nye spændende designs og fortolkninger. 

HELE SORTIMENTET