MØBLER

Møbler.jpg

Enhver boligindretning bør tage udgangspunkt i møbleringen, da dette i høj grad kan anses som rammesætningen af boligens udtryk.

Det er her de store penselstrøg, som vi maler med, og møbleringen bør i al fald altid gå forud for den mere specifikke og detaljerede indretning,

som blandt andet kan ske igennem brugskunst, hvor brugskunsten er den sidste hånd, man lægger på boligindretningen.

VÆLG KATEGORI

 

MØBLER

Enhver boligindretning bør tage udgangspunkt i møbleringen, da dette i høj grad kan anses som rammesætningen af boligens udtryk. Det er her de store penselstrøg, som vi maler med, og møbleringen bør i al fald altid gå forud for den mere specifikke og detaljerede indretning, som blandt andet kan ske igennem brugskunst, hvor brugskunsten er den sidste hånd, man lægger på boligindretningen. Møbleringen kan ske med et bestemt udseende eller udtryk for øje, eller også kan møblerne blot være i tråd med hinanden rent designmæssigt. Dette specialiserer vi os i høj grad i her hos Living No.1.

DEN RØDE TRÅD I MØBLEMENTET

Det giver altid rigtigt god mening at fastholde en rød tråd i møbleringen af boligen, da det bidrager til et overordnet helhedsbillede, som virkeligt tillader en specifik stilart at komme til udtryk. Hos Living No.1 specialiserer vi også blandt andet i to stilarter – den franske landstil og den nordiske stil.

DEN NORDISKE STIL SIMPLIFICERER DIT HJEM

Når vi arbejder med boligindretning indenfor den nordiske stil, så kan mantraet siges at være ”less is more”. Ønsker du en bolig indrettet efter en skandinavisk indretningsstil, så handler det om praktiske møbler, som er ganske simple i deres udtryk. Der arbejdes med at skabe et godt lysindfald i boligen, så der føles højt til loftet, og rummene i din bolig kan eventuelt indrettes med enkelte designklassikere, som også stemmer overens med det nordiske udtryk.

DEN FRANSKE LANDSTIL GØR HJEMMET HYGGELIGT

Først og fremmest er der tale om tunge møbler, som blandt andet rokoko træ, langborde eller grandiose, overdådige lysekroner. Den franske landstil kan ses som værende mere tung end den nordiske stil, da den franske landstil også lægger meget vægt på brugskunst, og udtrykket man virkeligt forsøger at rammesætte er det franske landhus, hvor der er mange praktiske redskaber, et utal af komfortable siddepladser og lange rokoko borde, hvor hele familien kan samles.

Den franske landstil vinder også frem i Danmark i en særlig nordisk facon, som stemmer bedre overens med den ovennævnte nordiske stil – her inkorporeres altså et nordisk udtryk med flere lyse farver, mindre tunge møbler og hyggelige, levende lys.

BOLIGINDRETNING MED UDTRYK UDOVER STILARTERNE

Det kan også være, at du blot leder efter et generelt udtryk i din bolig, og at du ikke ønsker at designe dit hjem i tråd med en bestemt designtradition. Her kan Living No.1 blandt andet tilbyde mødet mellem det rustikke udtryk og det feminine udseende. Det kan også være, at du blot har ønsker om at skabe hygge i dit hjem, hvilket let opnås igennem tilføjelsen af puder og plaider. Dette kan gøres rigtigt unikt, og det giver et mere afslappet udtryk, som også fordrer mere indbydelse til dine gæster, således at de føler sig hjemme i de bløde rammer.

Det kan være at du omvendt vil have gang i de mere tunge skyts, hvilket blandt andet kan ske med møbler i en elegant stil i tung velour. Klassiske møbler i velour har også et rigtigt flot udtryk, som du kan have lyst til at inkorporere i dit hjem. En flot måde at få noget praktikalitet ind i hjemmet, og samtidigt fordre et tungere udtryk kan ske igennem store skabe – her er vitrineskabe virkeligt brugbare, da de har en suveræn praktikalitet, samtidigt med at deres udtryk er svær at finde andetsteds.