OUTDOOR

LeneBjerre_220819_4941.jpg

Dit udendørs areal er din udendørs dagligstue om sommeren.

Derfor skal der gøres noget ekstra ud af det. Vælg neutrale farver og tænk over designs, der passer med alle årstidernes blomster.

Du bør vælge en afdæmpet design, som du kan nyde udseendet af mange år frem.

Her hos Living No.1 finder du et solidt udvalg af klassiske kvalitetsmøbler og tilbehør i stilrent design.

VÆLG KATEGORI

 

SÆT ET KLASSISK PRÆG PÅ HAVEINDRETNING

Dit udendørs areal er din udendørs dagligstue om sommeren. Derfor skal der gøres noget ekstra ud af det. Vælg neutrale farver og tænk over designs, der passer med alle årstidernes blomster. Du bør vælge en afdæmpet design, som du kan nyde udseendet af mange år frem. Her hos Living No.1 finder du et solidt udvalg af klassiske kvalitetsmøbler og tilbehør i stilrent design. Pryd gårdhaven eller terrassen i bedste franske landstil. Vores udvalg sætter et romantisk præg på den udendørs indretning og skaber den perfekte stemning til de skønne sommeraftener.

 

TIDSLØSE HAVEMØBLER I FRANSK LANDSTIL ELLER NORDISK DESIGN

Når det kommer til at indrette det udendørs areal, er det afgørende at man vælger møbler af god kvalitet, i stilbevidst design. Møblerne skal kunne holde til at være ude i det uforudsigelige, danske vejr, og samtidig være flotte at se på.

Hos os får du begge dele. Vi er vilde med den klassiske, romantiske stil og går op i høj kvalitet. Derfor kan du finde et solidt udvalg af stilrene havemøbler i bambus. Disse giver et anderledes og eksklusivt look til din udendørs indretning, som samtidig er utroligt holdbart. Med den skønne franske landstil, sætter du de smukke rammer for en masse hyggelige stunder. Hos os kan du også finde møbler i den nordiske stil, som skaber et stilrent og balanceret udseende på terrassen. Udnyt dit udendørsareal bedst muligt med møbler, der både er behagelige at sidde i, og som samtidig giver et stilrent indtryk af hele området. Møblerne er som navnet antyder, i en klassisk stil, kombineret med et moderne præg. Møblerne gør det let at gennemføre det franske look, uden at det bliver for meget. Med bambus materialet skiller din indretning sig ud, og vil fremstå som autentisk og moderne. Fuldend stilen med sæsonens blomster, klassisk tilbehør og kreative detaljer.

KLASSISK TILBEHØR I FIBERLER

Særligt i den udendørs indretning, er det de små detaljer der gør den store forskel, og skaber den gennemgående røde tråd. Vi har et varieret udvalg af klassiske skjulere, lanterner og opsatser, som pryder indretning med et unikt personligt præg. Når du anvender brugskunst til aktiv dekorering, skaber du et tidsløst look, med sans for detaljer. Disse kan sagtens kombineres med moderne havemøbler, der følger med tiden. Alle skjulere og opsatser er fremstillet af fiberler, som holder sit smukke udseende hele sin levetid. I vores sortiment finder du de klassiske farver cement og mørk cement, som tilføjer diskrete detaljer til helheden, og fuldender stilen med en afbalanceret indretning.

GENNEMFØRT DESIGN OG ENKELTE DETALJER

Skandinavisk look eller klassisk fransk landstil? Hos os står vi klar til at hjælpe dig med at få inspiration til den udendørs stil, der passer bedst til dig. Vi har gjort os umage for at finde det bedste udvalg af designmøbler og klassisk tilbehør af høj kvalitet. Hele vores sortiment består af eksklusive varer, der sætter en hyggelig stemning på gårdspladsen eller terrassen. Alle møbler og tilbehør af fremstillet af ekstra holdbare materialer, som holder mange år frem, og som kan holde til det danske vind og vejr.