PEUGEOT

Peugeot - Banner.jpg

POPULÆRE KATEGORIER

HISTORIEN

PARIS chocolat 18 AMBIANCE.jpg

PEUGEOT blev grundlagt i 1810 i den franske by, Quingey, og her findes hovedsædet stadig. I midten af det 19. århundrede startede produktionen af kaffe- og peberkværne. I dag, mere end 160 år senere, er PEUGEOT en reference for kværne og det foretrukne mærke hos de fleste kokke. PEUGEOT producerer seks unikke kværnværker, som alle er designet til at maksimere smag og aroma fra det enkelte krydderi. Kværnene fås i klassiske og moderne designs og materialer.

PEUGEOT fremstiller krydderikværne med tre typer kværnværker: Elektrisk, mekanisk og mekanisk med det patenterede uSelect system.

 

Med uSelect kan kværnen indstilles til 6 forskellige kornstørrelser med tydelig stregmarkering fra groft til meget fint kværnet peber eller salt. Indstillingen ændres ikke, når kværnen bruges. På en traditionel mekanisk kværn indstilles grovheden ved at løsne/stramme topskruen. For at kværne drejes ALTID med uret.

Efter at PEUGEOT i mere end et århundrede har været synonym med fransk gourmetmadlavning, blev sortimentet udbygget i 2006 med en bred vifte af vintilbehør bl.a. proptrækkere.

U'Select - Hvad er det..?

Se det kort forklaret her:

Paris Iconic 2018-01.jpg

HELE SORTIMENTET