• Anita

Pillivuyt - Smukt & Bæredygtigt Porcelæn

HISTORIEN KORT:

I 1818 købte en ung mand af schweizisk familie, Jean Louis Richard Pillivuyt, en gammel murstensfabrik beliggende i hjertet af Frankrig i en landsby nær vinområdet Sancerre. Han kom - og senere sammen med sønnen Charles - til at skabe historie.

Jean Louis Richard havde store planer, da han overtog den gamle murstensfabrik i landsbyen Foëcy. I stedet for at producere mursten satsede han stort og ville producere porcelæn til det franske køkken og det bedre borgerskab.

 

PILLIVUYT - EN BÆREDYGTIG VIRKSOMHED

Fra jord til bord - og fra bord til jord igen.

PRODUCERET I FRANKRIG

Alle produkter fra Pillivuyt er produceret på fabrikken i Frankrig.

75% af alle råmaterialer stammer fra Frankrig, de øvrige 25% kommer fra øvrige europæiske lande.

Der er dermed ikke nogen materialer fra østen som en del af produktionen af Pillivuyt.

FRA JORD TIL BORD

- OG FRA BORD TIL JORD IGEN.

Fejlproduktioner, produkter som er gået i stykker på fabrikken, og porcelæn som er ombyttet i forhold til garantien, smides ofte bare ud.

Men hos Pillivuyt knuses og benyttes disse produkter som en del af vejbelægningen på flere af de franske veje.

Sådan bliver næsten alle produkter som ikke kan sælges brugt, der er derfor meget minimalt spild.


EN HELT SÆRLIG STØBNING:

Helt fra starten var det Pillivuyts filosofi at skabe smukt og holdbart porcelæn. Et håndværk, der lever op til de kvalitetskrav, både professionelle kokke og private madelskere har i det daglige. Både i køkkenet såvel som rundt om spisebordene.

Det har gjort Pillivuyt til porcelæn af en helt særlig støbning. Porcelæn, der er skabt i samarbejde med de bedste og mest passionerede kokke inden for deres fag. Porcelæn, der lever op til de højeste standarder, uanset om det gælder funktion, holdbarhed eller design.

Porcelænet fremstilles af feldspatporcelæn med et højt indhold af feldspat og kvarts. Det er fabrikkens unikke porcelænsmasse, der sammen med en ekstrem hård glasur, gør porcelænet ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.


Alt porcelæn fra Pillivuyt bærer i bunden et særligt stempel, der er fabrikkens kvalitetssikring og garanti for, at porcelænet lever op til de strenge krav, Pillivuyt har stillet i generationer.

LIVSLANG GARANTI:

Pillivuyt er kendt for sine ekstremt holdbare og stærke produkter, som er brugbare i de franske industrikøkkener. Derfor tilbyder Pillivuyt også nogle enestående garantier:

- 2 års brud garanti (Gælder én gang pr. produkt)

(Hvis produktet går i stykker, uden misbrug, f.eks. ved tab på gulvet)

- Livslang brugs-garanti

(Hvis produktet går i stykker ved normal brug)

Garantien gælder ved gyldig kvittering


Læs mere om Pillivuyt

109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle