LEVERING & RETURNERING

Levering:

Ordrer bestilt hos Living No.1, leveres overalt i Danmark. Vi afsender dine varer hurtigst muligt efter vi har modtaget din bestilling. Leveringstid på 1-5 hverdage.

Levering af møbler:

Ved leveringer over 20 kg. finder leveringen sted med vores fragtmænd. Leveringen er til kantstenen. Efter et køb af møbler vil vi kontakte dig med nærmere information angående estimeret leveringstid. Levering sker mellem kl. 8 - 16. Såfremt du ikke har mulighed for at være hjemme, kan du skrive i kommentarfeltet at møblet må stilles i f.eks. carport eller skur. Når vi er klar til at levere, bliver du kontaktet af vores lager og i aftaler ønsket leveringsdato.

Er der ingen hjemme, når fragtmanden kommer, og er det ikke aftalt at ordren må stilles, tager fragtmanden ordren med retur til vores lager. Herefter kontakter vi dig for aftale af nyt leveringstidspunkt. Vi gør opmærksom på, at ansvarsforholdet er overgået til dig (kunden), når produktet er stillet som aftalt. Living No. 1  er derved ikke ansvarlige for eventuelle skader eller bortkomst.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Living No.1. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Beskeden skal gives ved skriftlig henvendelse på anita@livingno1.dk,  derefter har du mulighed for selv at sende varen forsvarligt retur. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Ved fortrydelsesretten hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes dårlig håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi modtager kun varer retur, som er købt på www.livingno1.dk.

Hvis du ønsker at returnere en varer skal du kontakte os pr. mail og oplyse dit ordrenr. og hvilken varer du ønsker at returnere. Du sørger selv for forsendelse og at varen kommer sikkert frem.

Hvis du fortryder dit køb, overfører vi beløbet til din bankkonto inden for 14 dage, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Den eneste omkostning du dermed har ved et fortrudt køb, er portoen for at sende varen tilbage til os, samt portoen for levering.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen sendes til:

Living No.1
Kærmindevej 21
2630 Tåstrup
Danmark
Mrk. Retur

Hvis du ønsker at bytte den købte varer til en anden varer, skal du returnere den købte varer som beskrevet ovenfor, hvorefter vi overfører beløbet til din konto. De nye varer skal du blot bestille på webshoppen som en ny ordre, da alle ordre behandles enkeltvis.

Reklamationsret:

Når du handler hos Living no.1, har du 24 måneders reklamationsret. Hvis du har modtaget en varer med fejl, eller en anden varer end du har bestilt, kan du enten få varen ombyttet eller pengene tilbage. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvis din reklamation er berettiget, og du ønsker ombytning, afsender vi en ny varer fragtfrit indenfor 5 hverdage fra modtagelsen, mens tilbagebetaling for en varer sker indenfor 14 dage fra modtagelsen.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bemærk! Vi modtager kun reklamationer på varer, som er købt på www.livingno1.dk. og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker, der er sendt uden omdeling.

Vi henstiller til, at du altid kontakter os inden du sender din reklamation afsted.

Varen sendes til:

Living No.1
Kærmindevej 21
2630 Tåstrup
Danmark
Mrk. Reklamation

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en E-mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.​

Transportskade

Det er meget vigtigt, at du kontrollerer, at forsendelsen ikke er beskadiget ved modtagelse. Ved kvittering for modtagelse tilkendegiver du samtidigt, at varen var uden skader og mangler, og derved bortfalder vores forsikring på forsendelsen. Hvis der er den mindste skade på emballagen, skal du på stedet gøre indsigelse overfor transportøren.

Ved synlige fragtskader på forsendelsens indhold/varen – hvad gør jeg?
Afvis forsendelse med det samme “grundet transportskade”. Så tager transportøren forsendelsen med igen, og du skal herefter kontakte os, hvorefter vi sender en ny med det samme.

Ved synlige fragtskader på emballagen/forsendelsen – hvad gør jeg?
Anmod transportøren om, at du skal undersøge forsendelsens indhold for fragtskade pga. synlige skader på emballagen. Hvis transportøren mod forventning ikke vil tillade det, kan du enten afvise forsendelsen eller notere “modtaget med forbehold for fejl og mangler” på fragtbrevet, hvis du vurderer at indholdet stadig kan være i god stand. Såfremt varen er beskadiget, skal du kontakte os inden for 5 dage.

Ved skjulte fragtskader – hvad gør jeg?
Det er generelt ved modtagelse af pakker, at der altid er risiko for skjulte fragtskader. Straks efter modtagelse og senest efter 3 dage skal du tjekke, at alt er ok, og skulle du herefter erfare, at der er en skjult fragtskade, bedes du straks reklamere til os, hvorefter vi starter en erstatningssag og sender en ny vare til dig.